Social träning

Idag har jag tagit med mig Auki och åkt buss samt gått runt inne i Borås. Han skötte sig väldigt bra faktiskt, låg mestadels och sov i bussen. Även om han hade lite (ganska mycket) svårt för att hålla sig på sin plats när människorna bredvid satt och gullade med honom, klappade på sina knän och annat. Han behöver liksom inte det för att bli glad, det klarar han så bra själv. Fast stora delar av tiden låg han och var lugn, så jag är nöjd.

Sedan var det då dags för staden, som vanligt tyckte han att det var ungefär det roligaste som kunde hända just då. I början va han allmänt brötig men sedan artade det sig. För att vara helt ärlig var det nog första gången han gick i kort koppel utan att dra inne i en stad. Förbi hundar, någon meter i från stora lastbilar, sitter snällt och väntar vid övergångsställen och så vidare. För att ni inte ska tro att han är den perfekta vovven (långt ifrån) så kan han inte gå med längre koppel utan att dra när vi inte är hemma och han gillar att stoppa in både det ena och det andra i munnen. Men det tar sig!

Sedan var det emellertid dags att klampa in på mammas jobb och hälsa på och där försvann väl den mesta uppfostran han visat prov på. Glädjen var däremot inte borta och han lyckades charma de flesta.

Hur som helst har han idag åkt buss, åkt hiss, gått i gallertrappor och gått på gallerramp.

Han är dessutom väldigt arbetssam, när man ska plocka in besticken i lådorna står han beredd och både öppnar och stänger som om han inte gjort annat. Numera tycker han det är tråkigt när det är klart till skillnad från innan då han tyckte det var tråkigt när jag gjorde det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0