Tvätt

Vi traglar på med det gamla vanliga och han kan faktiskt gå fint i koppel om jag är själv med honom. Det krävs nämnligen oftast att man vänder hit och dit, gör tempoväxlingar och så vidare för att han ska bli uppmärksam. Eller krävs och krävs, men det blir bäst resultat. Då följer han tillslut minsta sväng och tempoväxling eftersom han kollar mig istället för allt annat. Det är trevligt och förhoppningsvis kommer vi nå dit utan att behöva virra omkring innan.

Han intresse för andra hundar ökar dessutom, vi kan fortfarande möta dom utan att han drar men om dom skäller blir han lite spänd. Får jobba med det, åka någonstans där man möter massa hundar och träna. Fast är alltid lättare på bortaplan än hemmaplan!

Annars har han lärt sig att lägga in tvätt i tvättmaskinen nu. Vi började träna igår och redan då fattade han vad det handlade om och nu slänger han glatt in den. Väldigt imponerad, ha saker i munnen är helt enkelt hans grej. Speciellt om man får godis när man släpper det på rätt ställe. Sedan är han väldigt söt när man håller en strumpa bredvid öppningen och väntar på ett klick, han kan stå riktigt länge faktiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0