Världens bästa ställe

Jag har varit på världens bästa ställe idag, nästan i alla fall. Det var superskoj! Tror att det kallades Blå Stjärnan eller något. Hur som helst, först fick man gå in i ett rum med andra djur, mest katter. Titt som tätt kom det också in nya människor. Fast som vanligt tyckte inte mamma att jag skulle hälsa, fattar inte det. Man ska ju vara trevlig? Till slut ropades mitt namn upp och jag fick springa iväg till en veterinär tror jag det kallades och henne fick jag hälsa på. Och hon brydde sig bara om mig, hon klappade och grejade medan jag låg och sprattlade. Egentligen var det nog meningen att jag skulle stå stilla, men hur kul är det egentligen? Nej, livet skall göras roligt. Det är mitt motto. Efter lite klappande och lekande fick jag mat, fast ingen sådan vanlig mat som jag får hemma utan något annat. Det var smaskigt och det bästa av allt, när jag gick hem fick jag en hel påse med mat! Det stället ska jag absolut besöka igen. Fast de är lite glömska, jag skulle fått en spruta men det glömde dem. Haha, klantskallar! Mata hunden istället för att vaccinera, snyggt veterinärerna!


Mamma var förresten tvungen att fundera en hel natt på om hon skulle lämna tillbaka mig och flytta för att börja plugga till veterinär eller om hon skulle stanna med mig. Hallå, det kan väl inte varit så svårt? Tur att hon valde mig, hon hade definitivt glömt att ge valparna sprutor!


Konstiga varelser

Min moster har varit borta flera dagar nu, det är synd. Hon är snäll, jag får göra nästan vad jag vill och allt hon säger är ”Åh, va söt du är!” Nästan i alla fall. Jag får till och med hennes gamla gosedjur att leka med (bita sönder i maximalt antal bitar).


Idag har vi varit på nya äventyr, närmare bestämt ute på en gård. Gissa vad jag tyckte om det då? Jo, det var skitkul det också. Där bodde det en hund som jag lekte lite med, fast han verkade inte riktigt uppskatta det hela tiden. Konstig filur det där, leka som är så kul. På tal om konstiga filurer så fanns det gott om sådana; hästar, höns, påfåglar, katt och gris. Häst och katt har jag ju sett innan, dem är kul. Mamma lyfte till och med upp mig så att jag kunde pussa lite på hästen, är övertygad om att den blev lika glad som jag. Grisen där emot, den såg skitläskig ut. Mamma berättade innan att det var en söt liten gris, men det var bara lögn. Den var gigantisk, lät jättekonstigt och gick rakt emot mig. Den såg ut som ett monster, så jag gömde mig bakom mamma. Har hon lurat hit mig får hon rädda mig, that´s it! Fast det visade sig att det var ett snällt monster, den åt inte upp någon. Man ska inte döma grisen efter håren alltså ;)


Hon som bodde på gården, Eva, är en sådan människa som verkligen förstår sig på hundar. Hon tycker att det inte gör något om man råkar kissa lite inne eller om en kruka välter tycker hon att det var dumt att inte plocka bort den innan hunden kom. Precis, det gör inget om man skulle kissa lite inne. Exakt så tänker jag också!


När jag sedan kom hem var det hundbesök där, fast han var lite knasig den vovven. Han brydde sig ingenting om mig, fast jag låg framför honom på rygg och fjäskade. Någon gång trampade han på mig men inget mer, jag fattade ingenting. När jag låg i min bur för att sova gick han rat in i den flera gånger, mysko. Den är ju inte genomskinlig direkt. Det allra dummaste är återigen människorna, de tyckte att han var duktigt när han lyckades gå genom en dörröppning. Nog för att kraven på mig är låga men gå genom en öppning? Det är busenkelt ju! Fast å andra sidan var han tydligen blind, vad det nu innebär?


Mitt namn

Nu går det inte vifta bort det som ett misstag längre, inte heller totalignorera det funkar. Jag vet inte vad jag skall göra. Enda sedan jag kom hit håller mamma på att ropa Auki så fort jag är på väg till henne. Det sägs att det är mitt namn. Allvarligt talat, det är nog ett av de töntigaste namnen jag har hört. Skulle kanske passa en liten golvmopp som kommer bli färgad rosa av sin ägare inom en snar framtid men inte mig. Jag borde ha fått ett coolare namn, mycket coolare.


Fast å andra sidan är det väldigt roligt att komma när man hör Auki. Då får man leka, leta godis, jaga mamma eller något annat roligt. Fast inte riktigt lika roligt som att smita genom grannens häck, det slår allt!


RSS 2.0