Klarhet

Under tiden som Auki inte var här har en och annan polett trillat ner måste jag säga, han kanske har vilat sig i form eller något liknande. Eller vilat sig har han antagligen inte gjort men han ägnade sig nog åt andra saker än det vi gör. Hur som helst, idag har han både lagt tvätt i tvättmaskinen och tänt och släkt lampan ordentligt. Tvätten tog han och la in utan att kasta runt eller ta ut igen och när han tände lampan tog han tassen och tryckte på knappen utan att sparka hysteriskt.

Annars tränar vi på apportering, eller snarare hålla och lämna. På kvällarna får han sitta medan jag kastar runt godis mot honom eller åt ett annat håll. Därefter får han vänta innan han får ta någon. Sedan när han får börja äta ropar jag på honom, där krävs det dock ett ryck i kopplet ibland innan han kommer. Eller så får han ligga med godisskål mellan frambenen utan att ta.

För övrigt tycker han det är tråkigt att inte få springa runt och helt ärligt är han inte så jättestilla hela tiden, men det går liksom inte riktigt med den hunden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0