Nya saker

Igår var alltså Auki med på fest bland massa människor och det gick hyfsat bra. Visserligen en hel del dragande i kopplet i ren lycka över att få vara där eller i försök att sno mat som hamnat på golvet. Dock svansade han mest runt den andra hunden, låg på rygg på golvet eller slickade i mungiporna. Han är ganska undergiven av sig, mot hundar i alla fall.

Även mot barnen var han snäll, till och med när dom sprang runt och lekte jage följde han efter lugnt utan några större glädjeskutt som välte allihop.

Däremot snodde han en kattleksak som han ändrade form på och skulle gärna tugga lite på barnens plastdjur om han haft valet. Till slut sa jag till honom att städa upp dom och då gick han så snällt och hämtade dom för att släppa dom i lådan. Duktig vovve. Mindre trevligt var det när han bestämde sig för att städa ur kattlådan i ett obevakat ögonblick, men men han var nog glad.

Smällare kunde han inte bry sig mindre om, inte ens dom högst reagerade han på. Skönt att veta det, fast visste jag nog redan.

Annars får han numer leta upp någon deciliter av sin frukost, då får han jobba samtidigt som han rör på sig lugnt. Det ligger annars inte i hans natur, inte mycket som sker lugnt i hans värld.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0