God jul

Om man bortser från stunden på sjön idag är Auki en riktigt trevlig vovve nu för tiden. Eller ibland kan han vara lite bråkig i kopplet men när han är lös funkar det finfint. Han har full koll på mig i skogen och sticker inte iväg långt alls och gör man minsta tecken på att ge honom en uppgift kommer han direkt. Det är väldigt roligt faktiskt.

Annars börjar han bry sig mer om alla andra hundar även om det inte är något problem än. Nu är ju allt relativt. När Auki kollar lite på en annan hund tycker man att det håller på att gå överstyr, hade Yard bara kollat hade man tyckt att det var jättebra.

Nu har han även lärt sig ett nytt trick, han har lärt sig att tända och släcka en lampa. Även om det bör bli lite mer finkänsligt kanske. Nu slår han mest till strömbrytaren med tassen och hoppas på det bästa. Min plan är att han ska trycka på den lugnt och sansat. Fast är inte så mycket som sker lugnt i hans värld så kanske för mycket begärt.

Till sist får vi önska alla en God Jul! Har inte gjort några fina julkort, men i morgon ska kameran med upp till sjön så då ska ni få se lite nya bilder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0